Ultieme relatiedag, bedrijfsdag of teamuitje

Stelt u het zich eens voor: u en uw gasten stappen in bij onze ervaren piloten om te gaan zweven in het luchtruim. Genieten van het uitzicht over de Loosdrechtse Plassen, het Gooi, Hilversum en Utrecht. Vliegen in de meest pure, groene en stille vorm die er is. Dat is zweefvliegen!

Tussendoor proeft u de sfeer van een dag op vliegveld Hilversum, een en al bedrijvigheid en gezelligheid. Een onvergetelijke belevenis die u deelt met uw collega’s of relaties!

Een speciaal voor u georganiseerde vliegdag bij de GOZC begint met de ontvangst in ons clubhuis voor een uitgebreide kennismaking met de club en het zweefvliegen. Vervolgens vertrekken we naar de startplaats op het vliegveld waar u kennismaakt met onze piloten en de vloot al klaarstaat. En dan de lucht in!

Tussendoor verzorgen wij voor u een broodjeslunch. Na het vliegen kunt u op ons terras nagenieten met een drankje. Voor een feestelijke afsluiting van de dag organiseren wij graag een barbecue of buffet voor u.

De duur van de vluchten en het aantal starts hangt af van de wijze van starten (lier- of sleepstart) en natuurlijk het weer.

Interesse? Neem dan contact met ons op, zodat wij u zweefvliegdag helemaal naar uw wensen en uw gezelschap kunnen samenstellen.

INFORMEER NU NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

Ervaringen

Dennis, Advanced BV: "Afgelopen week bij de Gooise Zweefvliegclub een teamuitje gehad. Mijn complimenten heren & dames! Goed georganiseerd. We waren met een groep van 11 man! Sleepstarts en lierstarts gedaan. Een echte mooie belevenis die we niet snel zullen vergeten (gelukkig hebben we de foto’s nog). Piloten met skills! Ook de BBQ was super. Goed eten en ruim voldoende. Er hangt een leuke sfeer binnen deze club!

Het is dat ik beter weet, maar anders zou je nog denken dat ze ook het geweldige weer hadden geregeld."

106
101